Pro vokon Gjyste Vulaj: Kërcim sen’sual me fustanin transparent, këtu e ka vendosur shqiponjën

Pro vokon Gjyste Vulaj: Kërcim sen’sual me fustanin transparent, këtu e ka vendosur shqiponjën

Këngëtarja Gjyste Vulaj me fizikun e saj perfekt ja del gjithmonë të jetë në qendër të vëmendjes.

Linjat e saj perfekte do ti kishte zili edhe një 20 vjeçare dhe ajo në fakt i ekspozon vazhdimisht në daljet e saj publike ku e shohim me veshje që I nxjerrin në pah format.

Këtë herë këngëtarja ka veshur një fustan të zi transparent me zinxhirë dhe një shqiponjë në pjesën poshtë belit shtype rekl,am dhe shiko vide,on: