Pronari i kërkonte favore sek.suale, avokatja shqiptare de.noncon rastin e të resë: Bosat që kutërbojnë era u*inë e parfum bashkë

Daka tregon se vajza në fjalë kishte shkuar tek ajo pasi prej muajsh vajza shantazhohej nga punëdhënësi i saj. Ky i fundit i kërkonte vajzës që krahas punës duhet të plotësonte dhe dëshirat e tij se ksuale për të mund të siguruar pagën aty.Ajo ka publikuar dhe nje video ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: