Protesta e pazakontë në Selanik për shkak të izolimit, gratë heqin rrobat ne mes te vendit, qytetarët mbeten pa fjalë

Në Greqi situata e pandemisë është tepër e rënduar, ku numri i personave të infektuar dhe i atyre që nuk e kanë fituar be.tejën me koronavirusin vazhdon të mbetet në nivele të larta.Qeveria ka vendosur që Selanikun ta fusë në izolim të plotë, kjo ka irritur qytetarët që kanë shfaqur revoltë duke vërshuar nëpër rrugët e qytetit.:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…