Protesta Sot, Publikohet Plani Se Cilat Rrugë Të Bllokohen Deri Në Shpalljen E Zgjedhjeve Të Reja

Drejtori i ORCA, Rron Gjinovci, në një postim në Facebook ka paralajmëruar protesta të shtunën, që sipas tij, të vazhdojnë deri në shpalljen e zgjedhjeve të rejaAi ka publikuar dy opsione, ku sipas tij, i pari ka të bëjë me mbushjen e shesheve dhe sipas llogarisë së tij rrugët dhe sheshet e Prishtinës kanë mjaftushëm sipërfaqe për me i akomodu dhjetëra mijëra protestues me distancë 2 metra nga njëri tjetri kle/ko r3k,l4amen per Pamje