Publikohen pamjet / 8-νjeçαri gjendet i mbuIuαr me bαItë në oborrin e fqinjit, νideo nga νendi ku u zbuIua ngjαrjα mαkαbre

Publikohen pamjet / 8-νjeçαri gjendet i mbuIuαr me bαItë në oborrin e fqinjit, νideo nga νendi ku u zbuIua ngjαrjα mαkαbre

Një n gjarje tron ditëse është ajo që ka ndodhur këtë të martë në fshatin Mujalli të Fierit. Një fëmijë vetëm 8 vjeç u rr ëmbye rreth orës 9 të mëngjesit për tu gjetur më pas i gro posur në shtëpinë e fqinjit të tij. Autor i dyshuar i n gjarjes së rëndë është Klodian Çalamani, i cili mësohet se jetonte i vetëm.

Ai u arres tua nga policia. Korrespondentja e Klan News në Fier, Anila Sefa, sjell pamje nga vendi i n gjarjes. Siç mund të shihet banorët janë mbledhur të tr onditur nga kjo v rasje ma kabre.

Njoftimi i policisë

Sot rreth orës 15:30 është bërë njoftim nga shtetasja F. V se nuk është kthyer në banesë djali i saj i vitlindjes 2013.

Me marrjen e njoftimit shërbimet e Komisariatit të Policisë Fier kanë bërë shpa lljen në kërkim dhe në mënyrë të menjëhershme nga veprimet në terren, duke vlerësuar maksimalisht situatën dhe rëndësinë e saj, kanë marrë informacion, kanë punuar në grumbullim dhe administrim të provave dhe kanë bërë të mundur gjetjen e vendit të dy shuar ku mund të ndodhej fëmija i h umbur.

Mbi bazën e vlerësimit të provave, në banesën e shtetasit Klodian Çalamani, 38 vjeç, pas kontrollit, është bërë e mundur gjetja e trupit të fëmijës së dyshuar i h umbur, i mbuluar me baltë.

Menjëherë është bërë kapja dhe shoqërimi i autorit të dy shuar në Komisariatin e Policisë Fier dhe nën drejtimin e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Fier po punohet për kryerjen e veprimeve të plota procedurale, z bardhjen e rrethanave të n gjarjes dhe motiveve të saj.

Korrespondentja e Klan News në Fier, Anila Sefa, thotë se fëmija ishte zh dukur që prej orës 09:00 të mëngjesit të sotëm. Autori Klodian Çalamani mësohet se jetonte i vetëm.