Publikohen pamjet/ Si u ‘Rr Ah’ Ardit Gjebrea në emision Live

Vëllezërit rrihen në mes të emisionit, disa shpulla shkojnë për Ardit Gjebrenë
Tensionit në rubrikën “Shihemi në Gjyq” dhe goditjeve mes vëllezërve nuk u ka shpëtuar as moderatori Ardit Gjebrea. Fatmiri tregoi se si ishte mashtruar nga një firmë ndërtuese në qytetin e Fierit si për hyrjen që kishte blerë me emër të tij, por me paratë e vëllait Petro, ashtu edhe për hyrjen tjetër që kishte blerë vëllai i tyre, Andoni ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme