Publikohen provimet e Albin Kurtit gjatë studimeve, asnjë si ai. Flasin Profesorët e tij (Video)

Publikohen provimet e Albin Kurtit gjatë studimeve, asnjë si ai. Flasin Profesorët e tij (Video)

Në këtë storie të RTV Dukagjinit, profesorët e Albin Kurtit rrëfejnë se çfarë studenti ishte Albin Kurti. Po ashtu ekipi ynë ka siguruar edhe provimet e punuara nga Albin Kurti, si dhe rezultatet e provimit pranues në Fakultetin Teknik. Profesorët e përshkruajnë si një student ndryshe nga të tjerët.

Ishte viti 1993 kur Albin Kurti kishte aplikuar në Fakultetin Teknik, në drejtimin Telekomunikacion dhe Informatikë. E rezultatet e provimit pranues e riradhiten atë si kandidatin e parë që plotësoi testin qind për qind.Këtë e rrëfen Salem Lepaja, profesor i Kurtit në atë kohë.

“Albin Kurti ishte i pari në regjistër me pikët maksimale nga shkolla e mesme dhe provimi pranues. Numri maksimal i pikëve ishte 300 e Albini i kishte marrë të gjitha”, deklaroi për RTV Dukagjinin, Salem Lepaja stipe relamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thone profesoret per Albinin.