Publikohen video dëshmi se si u v’ra biznesmeni pejan pasi refuzoi të jepte 500 mijë euro haraç

Publikohen video dëshmi se si u v’ra biznesmeni pejan pasi refuzoi të jepte 500 mijë euro haraç

Biznesmeni Salih Kastrati, sot mund të ishte i gj.allë nëse do t’u nënshtrohej kërkesave të g.rupeve më të f.uqishme k.riminale në Pejë. Ai u kishte mbijetuar katër a.tentateve. Në të pestin kishte v.dekur, Pasi gjashtë burra, të lidhur me Policinë dhe Ramush Haradinaj, kishin kërkuar nga Kastrati gjysmë milioni euro. Mes këtyre haraçvënësve ishte edhe Selman Gashi, asokohe truproje i Haradinajt. Paratë i kishin kërkuar në emër të Tahir Dacit shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.