Publikohet filmi i Ermal Mamaqit, zbulohet roli që e ka Enca (Video)

Publikohet filmi i Ermal Mamaqit, zbulohet roli që e ka Enca (Video)

Ditën e djeshme u publikua edhe traileri me sekuenca nga ky film që do jetë super komik, me skena aksion e skena të nxehta. “I love Tropoja” vjen me një kast aktorësh të mëdhenj të kinematografisë shqiptare, por edhe me aktorë të rinj e të talentuar siç është Enca. Nga traileri mësuam se Enca në film do e ketë emrin Adela dhe ka shkuar në Tropojë sepse i ka humbur i dashuri shtype rekl,am dhe shiko vide,on: