Publikohet video! Mozzik dhe Loredana komunikojnë bashkë pas ndarjes dhe na u bënë sytë me zemra

Publikohet video! Mozzik dhe Loredana komunikojnë bashkë pas ndarjes dhe na u bënë sytë me zemra

Por pavarësisht faktit se janë të ndarë, ata të dy vazhdojnë të kenë një lidhje së bashku për hir të vajzës. Vogëlushja jeton me Loredanën, ndërsa me të atin komunikon përmes telefonit. Mozzik ka shpërndarë në instagramin e tij një foto nga momenti kur sheh në kamer të bijën ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko videon: