Punëtor për shembull: Ky djalë i ri e meriton titullin “Punëtori i vitit”!

Punëtor për shembull: Ky djalë i ri e meriton titullin “Punëtori i vitit”!
Punonjësi i Komunës kishte ndërmarr këtë veprim që ta rregullonte një tub uji që ishte plasaritur dhe nxirrte ujë,Madje, 23-vjeçari ka qenë jashtë orarit të punës, por nuk ka hezituar që të ndihmojë një grua të cilës uji ia kishte mbuluar shtëpinë.ѕhtуре hарѕiren mероѕhte dhe ѕhiкo раmјеt