“Punoj si k ali për bukën e gojës, deri ne 10 nuk kthena ne shpi – por kur po kthehem në shtëpi askush nuk po më respekton po i kërkoj gruas Buke me thote”… ”

Një burrë ka dërguar një mesazh i cili ka kërkuar qe te mbetet anonim, dhe ka kërkuar qe te postojmë ketë ngjarje për te cilën ai po mërzitet shumë, pasi sipas ti punon deri ne 10 te natës vetëm e vetëm qe familja e ti te ketë te gjitha te mirat.

“Punoj shumë si kali, por një dite ndodhi një problem ne firmën ku punoj edhe shefi me tha qe te shkoj ma herët ne shtëpi, ishte ora 8 diku”

“Kur erdha ne shtëpi me herët, fillova te dëgjoj disa bertima u futa brenda me shpejtësi por kur gjeta gruan me kushëririn e afërt mu rrotullua krejt, dhe me ra te fiket” shtype rekl,am dhe shiko vide,on