Punoj si qeni ne Gjermani, vetem qe te mos kthehena te familja e burri sepse suj i baj …

Punoj si qeni ne Gjermani, vetem qe te mos kthehena te familja e burri sepse suj i baj …

Kur isha 19 vjece shkova per pushime me prinderit tek motra im e martuar ne nje qytet te kosoves.

Motra kishte nje rast dhe per kete shkuam tek frizerka aty njofta nje grua e cila donte te me paraqite nipin e burrit, une i thash nuk kam interes por motra ime njifte frizerken dhe po ashtu ajo gruaja e njifte frizerken,me ane te asaj ajo mori adresen e shpis se motres sime shtype rekl,am dhe shiko vide,on