PUNOJA KAMARIERE, S’MË DILNIN PARATË”, DHE U DETYROVA…

Në një rrëfim të sinqertë, Lei tregoi gjatë emisionit se eksperienca e saj në Amerikë ka qenë goxha e vështirë.Ajo pranoi se ka bërë shumë punë njëkohësisht pasi nuk i dilnin paratë për të jetuar dhe flinte shumë pak.
per te pare videon shtyp ne rekl,amen me poshte