Punonjëset e s*k.sit në Urën e Dajlanit “th.yejnë” rregullat e orës policore, ja cfare ndodhi

Tre punonjëse s.e.k.si janë filmuar poshtë Urës së Dajlanit të cilat janë parë duke lëvizur jashtë orës policore të vendosur nga qeveria për të parandaluar pa.ndeminë e COVID-19.

Përmes pamjeve ato përpiqen që të ndalojnë ndonjë makinë me qëllim ushtrimin e pr.osti.t.ucio.nit.

Gjatë pandemisë policia deklaron se për shkaqe ekonomike disa akse janë kthyer në vendet kur shumë shtetase ushtrojnë pro.st.itu.cionin.

Ura e Dajlanit është e njohur si vendi ku shumë vajza dalin për ndaluar shoferë të ndryshëm dhe ushtruar pr.os.tit.ucion.

Top Channel