Puth në buzë meshkujt e panjohur, arsyeja e shqiptares nga Kosova do iu lërë pa fjalë (Video)

Puth në buzë meshkujt e panjohur, arsyeja e shqiptares nga Kosova do iu lërë pa fjalë (Video)

Një 23 vjeçare shqiptare është kthyer në qendër të vëmendjes mediatike, pas disa gjesteve disi të çuditshme që ka vendosur të bëjë.Më pas, veprimet e saj, vajza nga Kosova i ka publikuar në rrjetet sociale ku ka marrë shumë pëlqime.Bëhet fjalë për Kristina Kuqin, e cila ka marrë si mision të puthë djem bukuroshë, në vende ikonike dhe tepër të njohura në të gjithë botën ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: