Pyetje Video/ A do të pranonin të martoheshin me një shqiptar? Ja çfarë thonë vajzat serbe!

Si do t’ia sqaroni nënës, babait, familjes…?”, shkruan portali serb, telegrafi.rs.Po i njëjti portal, ka realizuar një anketë në rrugët e Beogradit, duke i pyetur qytetarët nëse do të krijonin lidhje apo do të martoheshin me shqiptarë dhe anasjelltas.“Shumica ishin pak të befasuar me këtë pyetje. Kurse kishte edhe të anketuar që thoshin se dashuria i tejkalon ndarjet ndëretnike”.Më poshtë shihni pamjet në Video: