“Qefi paguhet o njerëz, Fjolla kërkon një milion euro për ata persona që dëshirojnë për të fjetur një natë me të”

‘Ajo gjithmonë tërheq vëmendjen e të gjithëve, sidomos me deklaratat e saj të çme ndura’. Bëhet fjalë për këngëtaren Fjolla Morina e cila është e njohur nga të gjithë’.
Fjolla u shpreh se do kalonte na tën me dikë që do ofr onte pa,ra. E pyetën nëse dikush t’i of ron një milion euro që të kalosh një natë me atë person, a do të pra nosh? / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

‘Ajo gjithmonë tërheq vëmendjen e të gjithëve, sidomos me deklaratat e saj të çme ndura’. Bëhet fjalë për këngëtaren Fjolla Morina e cila është e njohur nga të gjithë’.
Fjolla u shpreh se do kalonte na tën me dikë që do ofr onte pa,ra. E pyetën nëse dikush t’i of ron një milion euro që të kalosh një natë me atë person, a do të pra nosh? / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!