Qendra Sizmologjike Europiane ka një mesazh të rëndësishëm për shqiptarët!

Qendra Sizmologjike Europiane ka një mesazh të rëndësishëm për shqiptarët!

Qendra Sizmologjike Europiane e Mesdheut , atje ku mijëra shqiptarë kanë parë prej mëse 3 ditësh tashmë magnitudat e qindra pasg oditjeve, ka përcjellë një mesazh në adresë të tyre.Përmes një postimi në rrjetin social, EMSC bën me dije se intensiteti i paslëkundjeve është ulur dhe se kësisoj shqiptarët mund të gjejnë paksa paqe.“Sic pritej pas një tër meti numri i pasg oditjeve sa vjen dhe ulet me p’oshtë n’diqni postimin.