Qëndresa, 22 Vjeçarja Që Vuan Nga Një Sëmundje E Rëndë Ka Nevojë Për Ndihmën Tuaj!

Qendresa Mazreku, 22 vjeçarja e cila vije nga komuna e Malishevës vuan nga një sëmundje e rëndë.Ajo vite më parë u detyrua ta lë shkollen si rezultat i problemeve shendetesore, shkruan Indeksonline.Qëndresa ka nevojë për operim, dhe për këtë i duhet edhe ndihma e juaj!Të gjithë ju që keni vullnet ta ndihmoni Qendresen mund të kontaktoni në këtë numer telefoni: +38349232245…per me shum infor mata shtyp ne rek lamen me posht dhe lexo laj min e plot nuk do te zhgenje heni