Qëndroi me të birin derisa sa dha shpirt/ Pasi i dha laumtumirën kjo nënë u bën apelin drithërues të rinjve: Gabimin që bëri im bir mos e bëni, se i mori jetën!

Michael Kent ishte një 22-vjeçar që e kishte jetën përpara. Por një gabim që bëjnë shumica e të rinjve i mori jetën atij.

Nëna e tij ta rrëqeth shpirtin me ato që ka shkruar për birin e saj. Ajo qëndroi në spital deri në momentet e fundit me të në spital, derisa ai dha shpirt.

Ajo ka treguar se çfarë ka ndodhur me djalin e saj në mënyrë që çdo i ri të bëj kujdes. I riu humbi jetën sepse pro voi një lloj përzierje që ia dha një burrë. Ai tha se ai do të ishte i lumtur se ajo lloj përzierje ba rërash sillte lumturi.

Kur burri tjetër pa që Michael po reagonte keq ndaj ilaçeve , ai iku me vrap. Nëna ka thënë se ajo është krenare për djalin e saj.

Ajo postoi një foto, para se djali i saj të jepte shpirt dhe u ka bërë një apel të gjithë të rinjve në gjithë botën. Nëna ka shkruar:

Atë që bëri im bir mos e bëni. Shikoni atij i mori jetën. Mos ua bëni këtë që më bëri mua im bir nënave tuaja, i doni ato.”

Burimi: SanteplusMagazine/ Përktheu dhe përshati: Revista Ora.