Qengja bullgarë dhe rumunë importohen tek ne, më lirë se mishi i vendit

“Me shitjet e blegtorisë kemi shumë probleme, nuk ka treg nuk konkurojmë dot me bullgarin këtu na ka mby.tur qengji bullgar. Ne e çojmë 10 herë qengjin në treg dhe nuk e shesim dot”, thotë një fermer. Per te pare videon shtyp ne rekl,amen me poshte