Qeni i zgjuar që lëvron arat dhe e ndihmon pronarin në punët tjera bujqësore

Ky është momenti i pabesueshëm i një qeni të zgjuar, që tregon aftësitë e tij bujqësore derisa drejton traktorin e pronarit të tij.Qeni Rambo, ka tërhequr një lumë vizitorësh në shtëpinë e tij, në County Down, Irlandën e Veriut, ku shpesh shihet duke hipur në një traktor të kuq “Massey Ferguson”, dhe duke ndihmuar pronarin tij Albert Reid, transmeton.shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë mëposhtë.