Qikes teme i bërtas nëse nuk del në diskotekë dhe nuk flen me ndonjë djalë”Shijoje jeten oj….

Qikes teme i bërtas nëse nuk del në diskotekë dhe nuk flen me ndonjë djalë”Shijoje jeten oj….

Qikes teme i bërtas nëse nuk del në diskotekë dhe nuk flen me ndonjë djalë”Shijoje jeten. “Un jam martu ne gurbet qysh para lu ftes jam ktu dmth nuk jom si ata te vonshmit qe kan ardh mas lu fte po jom shum ma heret heheh. Burrin e kam per vete shum ama nuk u kon kshtu po me kohen e kom ndryshu se edhe ky u kon asi. bud alle qe ju ka qu pare familjes e veten e lejke keq deri sa e pa sa osht sahati tash mennon ma shum per familje te vet me p’oshtë ja videjon.