Qytetari flet poshtë rrënojave: Pse s’i kapni t’i ngrini në krah këto? (Video)

Një tjetër video është shpërndarë dramatike në internet ku një qytetar i ndodhur nën rrënoja arrin të komunikojë me punonjësit e kërkim-shpëtimit.Në videon dëgjohet zëri i mekur i qytetarit, i cili pyet sa njerëz kanë ardhur për ta shpëtuar.Në momentin që punonjësi i thotë se janë me mijëra njerëz jashtë, ai pyet me gjysmë zëri se pse nuk ia heqin ato që ka mbi trup ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: