Qytetari i kërkon gruan Ramës: Ma kanë çuar në hotel

Qytetari i kërkon gruan Ramës: Ma kanë çuar në hotel

Edi Rama ka qenë sot në Durrës dhe një qytetar e ka befasuar jo pak. Ai i ka kërkuar ndihmë Ramës duke i thënë që më kanë çuar gruan në hotel, në golem pa me pyetur.

Rama i kthehet duke i thënë që të marrë autobusin dhe të shkojë tek gruaja ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: