Rama: Si e heq kufirin Kurti pa pajtimin e Serbisë? Do të ishte marrëzi

Rama: Si e heq kufirin Kurti pa pajtimin e Serbisë? Do të ishte marrëzi

Pas takimeve të fundit në nivel të liderëve të vendeve të Ballkanit Perëndimor në Novi Sad dhe Ohër, ku Kosova nuk mori pjesë, kryeministri i Shqipërisë po e sheh çështjen e lirisë së lëvizjes më shumë në kontekstin e një “Mini-Shengeni” ballkanik dhe jo të një marrëveshjeje ndërmjet dy shteteve shtype rekl,am dhe shiko vide,on: