Ramiz Kelmendi: Tybe t’u punu për shtet, e kam lënë biznes anash – s’është njëjtë si me menaxhu unë, si stafi

Ramiz Kelmendi: Tybe t’u punu për shtet, e kam lënë biznes anash – s’është njëjtë si me menaxhu unë, si stafi

Biznesmeni dhe anëtari i LDK’së, Ramiz Kelmendi ka thënë se gjithmonë qëllimi i tij ka qenë zhvillimi i Kosovës.Në Rubikon të KTV’së, ai ka thënë se të gjithë duhet të punojnë që Kosova të bëhet atraksion turistik.Kelmendi ka thënë se me t’u angazhuar në çështje shtetërore, biznesin e tij e ka lënë anash shtype rekl,am dhe shiko vide,on