Ramushi: O burrë, jam më i gatshëm me dalë në ring me Joshuan sesa në debat me Albinin

Ramushi: O burrë, jam më i gatshëm me dalë në ring me Joshuan sesa në debat me Albinin
Ramush Haradinaj ka qartësuar edhe një herë mospjesëmarrjen e tij në debate televizive me Albin Kurtin e VV’së. Por, duket se kësaj rradhe ai ka qenë më i sinqertë në arsyetimin e tij që i ka dhënë gazetarit tonë pas insistimit të vazhdueshëm Per te pare intervisten e plote te Ramush Haradinajt shtyp ne rek1amen me poshte dhe video hapet pas pak