Ramushi:Kurti do të mbahet mend si kryeministër që ia çeli derën Serbisë së udhëhequr nga ish-ministri i Millosheviqit

Ai madje ka thënë se ky vendos se në këtë vendim i datës 21 nëntor 2018 vendosë taksën 100% në pikën 1, dhe poashtu vendosë masat e reciprocitetit ndaj Serbisë në pikat 3, 4, 5, dhe 6 – të cilat sonte Kurti po mundohet t’ia shet popullit si “sh pi kje politike” sht1pe rek1am dhe sh1kojeni v1deon ku flet Ramushi per Kurtin dhe jepni komentin tuaj: