Rasti befasues, aktorja e dashur kalon tek filma po’rno

Rasti befasues, aktorja e dashur kalon tek filma po’rno

Ka shumë raste ku profesioniste të fushave të ndryshme kanë hequr dorë nga karriera, duke iu futur por’nos. I tillë është edhe rasti i Maitland Ward, e cila ka qenë protagoniste e një prej serialeve më të famshëm të Disney TV në vitet 90, “Boy Meets World”, një komedi familjare. Tani ka vendosur të bëjë po’rno shtype rekl,am dhe shiko vide,on: