Reagimi i djalit të Edi Ramës kur e merr vesh se e dashura e tij ka vde’kur nën rrënoja

Kryeministri Edi Rama nuk i ka mbajtur dot lotët, teksa është pyetur për dedikimin që bëri i biri, Gregu, i cili shkruante se ka humbur një njeri të afërt nga tërmeti.

Kreu i qeverisë, i cili po fliste për #realstory në News24, e braktisi intervistën, pasi nuk i mbajti dot lotët ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: