Reagon Kadriaj: Qeve.ria E VV-Së E Ktheu Kosovën Në Lypsare Të Ser.bisë

Deputetja e AAK-së, Time Kadriaj, e ka krit.ikuar ash.për Qeverinë e Kosovës në detyrë, që ka pranuar 1,000 te.ste për viru.sin Korona si donacion nga Serbia.Ajo ka thënë se udhëheqësit e kësaj qeverie, që premtonin bashkëim me Shqipërinë, e kthyen Kosovën në një lypësare të Se.rbisë..Ajo ka thënë se është e dhimbshme nënçmimi që po ia bëjnë Kosovës me këtë qasje.Ajo u ka drejtuar një pyetje zyrt.arëve të VV-së..ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: