Reagon Kejvina : Ze mërohet me median: Gazef lliqësira, po a buzoni si ka fshët o p…

Reagon Kejvina : Ze mërohet me median: Gazef lliqësira, po a buzoni si ka fshët o p…

Kthella, e cila deri më tani sipas grupit h etimor që po heton Redjan Rrajën është e dashura e 34-vjeçarit nga Kruja, por bukuroshja duket se ka një tjetër version.
TIRANË- Ish-velina e “Xing me Ermalin”, Kejvina Kthella ka r eaguar për herë të parë pas pë rfshirjes së saj në pr obl eme me p olicinë dhe marrjen në pyetje për 10 orë për at ent atin e 1 nëntorit. Kthella, e cila deri më tani sipas grupit h etimor që po he ton Redjan Rrajën është e dashura e 34-vjeçarit nga Kruja shtype rekl,am dhe shiko vide,on: