Reeciprociteti çmim me i lartë se taksa, zbulohet pse vendimi i Kurtit e detyron Serbinë ta njoh Kosovën

Violeta Haxholli nga KDI, ka thënë se vendosja e reciprocitetin për Serbinë nga qeveria e Kosovës në detyrë, është çmim me i lartë se taksa.
Ajo ka thënë se çmimi i reciprocitetit do të jetë njohja e Kosovës nga Serbia.
Haxholli në një postim në Facebook, ka theksuar se nëse zbatohet reciprociteti i plotë, Serbia mund të me eksportojë mallra në Kosovë, vetëm nëse i njeh dokumentet dhe certifikatat tregtare RKS. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte