Refuzoi të humbiste virg jërinë, i dashuri i bën gjëmën e pabesueshme dhe e përd hunon (Foto)

Refuzoi të humbiste virg jërinë, i dashuri i bën gjëmën e pabesueshme dhe e përd hunon (Foto)

Mayci shprehet se lidhja e tyre filloi në një festë të organizuar për natën e vitit të ri dhe më pas filluan të mbanin një lidhje në distancë. Pasi u transferuan të dy në të njëjtin qytet, Mayci tregon se i dashuri filloj të ndryshonte sjellje dhe të bëhej xheloz, filloi të kontrollonte telefonin ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: