Remzia po habitë gjithë me këtë fustan, Këtë fustan as nuse nuk e ka veshur

Ajo përveç aspektit profesional, po vazhdon të jetë ndër të parat për stilin dhe elegancën që ka. Gjithmonë vjen me paraqitje të veçanta, e në këtë sezonë ajo ka befasur me modelet e fustanave, duke u shfaqur çdo herë e më e veçantë.Me fustanin e fundit Remzia lë pa koment të gjithë ndjekësit e saj, sigurisht as në kohën e nusërisë nuk ka veshur fustan më të bukur shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni pamjet.