Renato i hedh pjatën në trup, konkurrentja ia plas të qarës: Më dogji

Renato Mekolli është nxehur me një nga vajzat konkurrente në “Hell’s kitchen” dhe ia ka hedhur pjatën që ajo kishte përgatitur gjatë shfaqjes mbrëmjen e djeshme. “Për çfarë ma sjell këtë pjatë ti mua, për çfarë?”, i bërtiti Renato dhe ia hodhi pjatën në trup Kristinës.Kjo e fundit nisi të qante pasi ishte djegur shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: