Renato Mekolli nuk qenka aq trim sa duket në kuzhinën e djallit, ja si i “dridhen” këmbët nga “sherri”(Video)

Renato Mekolli, shefi i kuzhinës së djallit, i ka bërë të gjithë kuzhinierët e tij që t’i dridhen këmbët sa herë që ai flet. Epo tani është radha që edhe ai të përjetojë këtë ndjesi, ndonëse në një mënyrë tjetër. Një çift i ka shkuar për darkë në restorantin e tij, por djali është shprehur për të dashurën e tij xheloz dhe Renaton shtype rekl,am dhe shiko vide,on: