Reperi nga Gilani e go’det Feron: Femnen s’ta q*j npishinë se… (Video)

Reperi nga Gilani e go’det Feron: Femnen s’ta q*j npishinë se… (Video)

Qlirim Murseli i njohur ndryshe me emrin Ever B është në artist i ri nga Gjilani, i cili sapo e ka publikuar klipin me këngë “Kush je t”, një ritëm dhe një stil i klipeve amerikane, gjë e cila e dallon në klipet tjera të cilat jemi mësuar ti shohim ai ka një mesazh dhe për reperat e njohur si Fero,Majk,etj ja dhe video:kete e keni videon mbi rek lamen