Re publika Çeke Dhe Kosova – Drejtpërdrejt (LIVE)

Dardanët kanë udhëtuar në Plzen të Republikës Çeke, ku janë mysafirë të kësaj përfaqësuese në Doosan Arena.

Trajneri Bernard Challandes do të ketë disa mungesa të rëndësishme si ajo e Hekuran Kryeziut, Herolind Shala, Arbër Zeneli dhe së fundmi edhe Vedat Muriqi.

Megjithatë, kjo nuk pritet të ndikojë në skemat e trajnerit, pasi zvicerani pritet të paraqitet ndaj Çekisë me rreshtimin e njëjtë, 4-2-3-1 shtype rekl,am dhe shiko vide,on ndeshjen live: