Revoltohet hoxha nga Presheva pse ja ‘ngjyrosin’ djalin për ‘Halloween’ pa lejen e tij

Valdet Kamberi hoxhë në Correticë, Preshëvë ka bërë një postim në facebook, në të cilin ka treguar se djalin e tij që është në klasën e parë e kanë “ngjyrosur” për festën e “Halloween-it” pa lejen e tij.Ai po ashtu ka thënë që nëse për festat e Bajramit i veshim vajzat tona me shami do të reagonin të gjithë kurse për fytyrat të cilat i maskojnë nuk reagon askush ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: