Rikthehet fuqishëm Vali Corleone: Shfaq pamjet nga vetura e tij e re me vlerë 4 Milion Euro Posted on November 19, 2020 by admin

Vali Corleone në këtë intervistë ka folur për jetën e tij private, për një shumë të madhe parash që ia kanë sjellur nga Amerika dhe shumë sekrete të tjera që nuk i kemi ditur për jetën e tij. / Hap Pamjet Ekskluzive pasi ta tejkalosh marketingun

Madje, Kingu ka thënë se ka qenë tu u marre me disa pune te veta,ai ka prezantuar super veturen e tij. / Hap Pamjet Ekskluzive pasi ta tejkalosh marketingun