Rikthehet Kallashi, publikon këtë video duke e bere ne…

Kallashi është një personazh mjaft i njohur i showbiz-it shqiptar, e cila u bë e njohur nga kërcimet e saj ekzotike që bënte nëpër klube nate.

Pas një periudhe shkëputje ku iku në Zvicër si pasojë e kërcënimeve që kishte marrë siç e tregoi edhe ajo vet në një intervistë të fundit, Kallashi është rikthyer në Kosovë dhe është mjaft aktive në daljet e saj në televizione apo edhe në rrjetet sociale. PEr te pare videon shtyp ne rekl,am