Rikthehet Kingu Vali Corleone:Pytet Qe Sa Ske Dal?Ja Si Pergjigjet Na Befason.

Rikthehet kingu Vali Corleone:Pytet qe sa ske dal?Ja si pergjigjet na befason..Ne KosovShow ishte emisioni n’shtepin e Vali Corleone,pytet nga moderatori.A po del hiq..Hmm padyshim diten nuk po dal veq naten i kom do sene tmija sepse ja dhe video do befasoheni: / Hape marketingun dhe pas pak sekondave hapet video