Robert Berisha habit me deklaratën: “Dashnoret janë në modë, gruaja ka vendin…(Video)

Robert Berisha ishte i ftuar pasditen e djeshme në “Ftesë në 5”, ku foli për ndarjen nga Nora dhe për projektet e reja muzikore si edhe për pjesëmarrjen në Festivalin e Këngës. Roberti u shpreh se me Norën janë në një pauzë dhe të ardhmes nuk i dihet. Ai theksoi se do i qëndrojë pranë Norës dhe vajzës sa herë të kenë nevojë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: