Robert Berisha jep një mesazh për femrat: Nëse doni që burri mos të gjejë dashnore ja çfarë duhet të bëni. T’i kenaqni sikur mua Nora… (Video)

Këngëtari i njohur Robert Berisha ka dhënë së fundmi një intervistë për ‘Prive’, ku mes të tjerash ka folur rreth këngës së tij më të re të titulluar ‘Dashnorja’. Ai ka deklaruar dhe më parë në emisionin “Ftesë në 5” që sipas tij dashnoret janë shumë në modë, por këtë herë e ka theksuar akoma më shumë.Sipas Robertit, është mëse normale që një burrë të ketë dashnore dhe nëse njëkohësisht ai e mban mirë gruan, ajo s’ka të drejtë të kundërshtojë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: