Robert Berishës nuk i ndahet shpirti nga familja e Norës, ja çfarë i bën publikisht ish-kunatit

Nora Istrefi dhe Robert Berisha, para disa muajsh i dhanë fund martesës 5- vjeçare, por gjithçka mes tyre përfundoi në mënyrën më të mirë. Në një intervistë të dhënë së fundmi për “Glamour Zone”, Roberti ka treguar se ata nuk janë divorcuar ende zyrtarisht, sepse këtë e konsiderojnë më shumë si një pauzë sesa si një ndarje shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: