Roberti bënë dedikim ndaj Norës, Veç vd,ekja na ndan ja kisha dhënë një veshke (Video)

Roberti bënë dedikim ndaj Norës, Veç vd,ekja na ndan ja kisha dhënë një veshke (Video)

Këngëtari Robert Berisha ka folur për herë të parë pas ndarjes së bujshme me ish-bashkëshoten e tij, Nora Istrefi me të cilën ka edhe një vajzë.

Teksa ka treguar se ndarja erdhi për arsye personale për të cilën tha se nuk ka pse ia shpjegon askujt. Ndërkaq, Roberti ka vlerësuar me nota të larta ish-partneren e tij shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: