Roberti dhe Nora nuk qenkan divor cuar,zbul ohet e vërteta (Video)

Roberti dhe Nora nuk qenkan divor cuar,zbul ohet e vërteta (Video)

Roberti ka sqaruar përfundimisht rreth nda rjes nga Nora Istrefi. Robert Berisha ishte i ftuar në një intervistë në Kosovë.Gjatë muajit gusht,këngëtari e kishte konfirmuar nda rjen nga Nora.Ndërsa ai në ktë intervistë foli për herë të parë rreth kësaj teme ja dhe vide shtype rekl,am dhe shiko vide,on ku thotë Roberti nuk jom nda me Noren.